Lichtbakken/Reclamezuilen

De ideale manier om je boodschap op te laten vallen in drukke stadscentra

Lichtbakken zijn een goede oplossing als u ‘s avonds ook wilt laten zien waar uw bedrijf gevestigd is. Er zijn lichtbakken in alle vormen, zelfs in de vorm van uw logo, enkel of dubbelzijdig, nagenoeg alles is mogelijk. Ook reclamezuilen zijn een prachtige blikvanger. Er zijn diverse modellen mogelijk: staande of aan de wand bevestigd, verlicht of onverlicht. Alles vervaardigd in aluminium, eventueel in de bedrijfskleur gespoten en met een opaal acrylaatplaat.

Checking printing quality at the printing plant

Alle voordelen op een rij

Lichtbakken en reclamezuilen zijn vaak geplaatst in drukke stadscentra of op drukke verkeerspunten, wat betekent dat ze een hoge zichtbaarheid hebben voor het publiek. Dit kan helpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Veel lichtbakken en reclamezuilen hebben de mogelijkheid om multimedia te tonen, zoals video’s of animaties. Dit kan helpen om de boodschap van een bedrijf op een interessante en aantrekkelijke manier over te brengen.

Lichtbakken en reclamezuilen kunnen worden gericht op specifieke demografische groepen of locaties. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat de boodschap van een bedrijf aansluit bij de doelgroep en kan leiden tot een hogere respons van de klanten.

Geïnteresseerd in deze dienst?

Neem nu contact op met ons!

Hulp nodig?